Vår historia

Branoni är mer än ett e-handelsföretag. Vi tänker tillsammans med våra kunders liv och erbjuder helhetslösningar som gör våra kunders liv enklare, hälsosammare och framför allt roligare.

För att verkligen göra skillnad för våra kunder och sticka ut på vår marknad erbjuder vi kundcentrerade produktresor snarare än att bara konkurrera på bild, pris och knapp.

Som Branoni arbetar vi outtröttligt för att möta våra kunders behov både professionellt och effektivt i enlighet med företagets värderingar om integritet och förtroende. Branoni har utvecklat en infrastruktur för e-handel i världsklass för att underlätta behoven hos dagens internationella konsumenter genom att ge användarna snabb och kvalitetsservice med den senaste tekniken. Nog om nätbutiken.


DU är i centrum av Branoni. En av våra kärnvärden är att våra produkter är unika. Så om du letar efter något unikt som ännu inte finns i vårt sortiment, låt oss veta!


Företagets värderingar

Görare
Lite bättre för varje dag. Handlingar snarare än ord. Bara prata. Det finns gott om ordspråk för detta, men på Branoni kallar vi det för det jordnära entreprenörstänkandet: bara gör det.

Vänner.
Ärlig, direkt, öppen

Det finns få företag där så många kollegor är vänner. Vänskap är vår styrka, för tillsammans vet vi mer, vi kan uppnå mer och vi har roligare.

Förtroende och integritet
För oss är ekonomisk framgång och socialt ansvar oupplösligt sammanlänkade. Respekt, öppenhet, ansvar och integritet är därför viktiga företagsvärderingar. Detta bygger på förtroende och samarbete i hela gruppen och individuellt ansvar, alltid i enlighet med företagets värderingar och regler och varje persons egen moraliska kompass.

Ha kul på Branoni!